Centre d'Activitats Náutiques Tornar

MARINA DE DÉNIA

Aprendre Anglés i Paddle Surf

El paddle surf és, per als xiquets, un esport de mar increïble, divertit i que desperta en ells la motivació per a després continuar amb el surf.

El Paddle Surf Kids, és un curs per a xiquets de 8 a 14 anys. En el nostre curs s'aprendrà anglés d'una forma amena i divertida, a més d'aprendre tots els conceptes del Paddle Surf.

És un campus setmanal d'anglés i paddle surf, durant les vacances d'estiu. El curs és diferent, actiu i participatiu, on els alumnes li la passen genial, ja que se submergeixen en surf i el paddle surf. Els cursos són setmanals en horari de demà, de 9:30h a 13:30h.

Les classes d'anglés són pràctiques i amenes, enfocades cap a la informació i comunicació sobre el món del surf i el mar, amb professors natius de l'acadèmia: English Studio Dénia .

Mentre que les classes de Surf seran realitzades en la zona de la platja Marineta Casiana, sent la més segura i idònia en funció de les seues condicions i corrents marítims de la zona de Dénia i el lloc de trobada serà el Centre d'Activitats Nàutiques Marina de Dénia.

Horari del curs: Dilluns a Divendres de 9.30 a 13.30. El preu per xiquet és de 160€ la setmana