Cellers volver

CELLER LES FRESES

Aquest celler es troba situada en el xicotet municipi de Jesús Pobre, al costat del Parc Natural del Montgó, i produeix diferents varietats amb un mateix origen. Els seus vins són fermentats en depòsits d'acer inoxidable amb els seus propis ferments o en les àmfores de fang.
Ofereix visites guiades

Web: https://www.lesfreses.com/

CELLER GUTIÉRREZ DE LA VEGA

Enclavada en el pintoresc poble de Parcent, es tracta sens dubte d'un lloc marcat per la tradició i l'artesania.

L'evolució des dels inicis d'aquest celler queda patent no sols en els vins, sinó també en l'estètica arquitectònica, el disseny d'etiquetes i de les mateixes botelles, mantenint la seua autenticitat.

Visites guiades

Web: bodegasgutierrezdelavega.es

CELLER BODEGA TEULADA

Va ser fundada en el 1940 i és la continuadora dels antigues organitzacions agràries, sorgides a la fi del segle XIX i principis del XX.

Al principi, en el Celler s'elaborava l'oli en les seues almàsseres i el vi, produïts pels seus socis i altres productors. Actualment, només s'elaboren els productes derivats de la vinya, sobretot la de moscatell: vi blanc, mistela, vermut i vi negre (d'altres varietats de vinya).

Webhttp://www.bodegateulada.com

CELLER BODEGAS XALÓ

Coneix aquesta cooperativa de més de 50 anys d'història, especialitzada en l'elaboració de vi de la varietat Moscatell d'Alexandria i Giró (*Garnacha).

Visites guiades i Tastos.

Web: www.bodegasxalo.com

restaurants amb celler