Els comerços obrin les seues portes amb un horari APROXIMATde:

Abril/ Maig – Setembre

De 10 a 13.30 h i de 17.30 a 21 h.

Resta de l'any

De10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h. De dilluns a dissabte i alguns festius.

Els supermercats i grans superfícies obrin normalment els festius de juliol, agost i setembre, així com en el període comprés entre el diumenge de Rams i el dilluns següent al dilluns de Pasqua.

zones comercials

SAPS QUE POTS BENEFICIAR-TE DE PÀRQUING GRATIS EN COMERÇOS DE DÉNIA?


Consulta www.acedenia.com per a conéixer els comerços on aprofitar-te d'esta promoció

Centre ciutat

L'àrea comercial del centre de la ciutat comprén els carrers del Marqués de Campo, Diana, Cop, Càndida Carbonell, La Mar i Carlos Sentí. Aquesta zona alberga el mercat municipal i moltes botigues i sabateries, bars i cerveseries. També és el centre administratiu i financer de la ciutat.


El centre històric

És una àrea emergent, recentment reformada, que ofereix una àmplia oferta de qualitat gastronòmica i de negocis per a un públic jove.


Barri de Baix la Mar – Port

És el barri de pescadors que conserva l'encant dels vells barris amb carrers estrets i cases baixes. Aquesta zona té una variada oferta gastronòmica i botigues dedicades a l'artesania, regals i moda d'estiu


Zona de "París"

Els seus principals carrers comercials són Patricio Ferrándiz i Passeig del Saladar. També hi ha el mercat setmanal de Torrecremada tots els dilluns i el mercat d'antiguitats (mercat de puces) els divendres.


Consulta el PORTAL DEL COMERCIANT


"Si vols conéixer les principals rutes comercials, consulta este  ENLLAÇ