Comerços de Dénia volver

Horaris comercials


L'Ajuntament de Dénia té reconeguda la condició de zona de gran afluència turística comercial, per la qual cosa els establiments comercials ací situats tenen plena llibertat per a determinar els dies i hores en què romandran oberts al públic en els següents períodes:

-Entre el diumenge de Rams i el dilluns següent al dilluns de Pasqua (dilluns de Sant Vicent).
-De l'1 de juliol al 30 de setembre.


Els supermercats i grans superfícies obrin la majoria de diumenges i festius dels períodes esmentats abans.


Horari habitual dels comerços durant la resta de l'any.

De 10 a 14h i de 17 a 21h.

On puc aparcar?

A Dénia, tens més de 3.000 places gratuïtes per a aparcar i gaudir, pas a pas d'una ciutat única.

I en aquest mapa tens tots els aparcaments "P", públics i privats, per a què si dónes voltes, siga passejant tranquil·lament.


Canvia els teus tiquets de compra de comerços i restaurants per hores gratis d'aparcament

Els establiments que participen tindran a la porta un distintiu.

Als següents pàrquings pots canviar els teus tiquets de compra per hores gratuïtes d'aparcament:

Pàrquing La Via: sense límit d'hores diàries des d'agost.
Pàrquing Baleària Moll Vell: fins a 2 hores diàries a l'agost i 3 hores diàries a partir de setembre.
Pàrquing El Raset: fins a 3 hores diàries a partir de setembre.

Zones comercials

Centre de la ciutat

L'àrea comercial comprén els carrers: Marqués de Camp, Cop, Diana, Càndida Carbonell, Carlos Sentí, Temple de Sant Telm, La Mar, Magallanes, Colón i De la Via.

Aquesta zona alberga el mercat municipal, el mercat setmanal de fruites i verdures, així com una àmplia oferta de botigues de moda, sabateries, articles variats, cafeteries, locals de restauració i oci nocturn.

També és el centre administratiu i financer de la ciutat.

C/ Loreto

Ubicada al costat de la plaça de l'Ajuntament, a escassos metres de l'accés al castell i al barri antic Els Roques, és una àrea emergent que ofereix una àmplia oferta de restauració i xicotets comerços locals.

Zona de la plaça Jaume I o "zona París"

Els seus principals carrers comercials són Passeig del Saladar i carrer Patricio Ferrándiz, Avinguda d'Alacant, C/ Quevedo, Avinguda del Montgó, Avinguda del Marquesat.

Aquesta zona alberga el mercat setmanal dels dilluns i el mercat de segona mà i antiguitats dels divendres, en el pàrquing del carrer Germans Maristes, davant dels Jardins de Torrecremada.

Zona Madrigueres

Situada en la principal carretera d'entrada i eixida de la ciutat, aquesta zona alberga majoritàriament grans superfícies d'alimentació, concessionaris de vehicles, comerços de mobles i decoració de la llar, il·luminació i altres.

Barri Baix La Mar – Esplanada de  Cervantes – Port

L'antic barri de mariners és una zona pintoresca i amb encant formada per carrers estrets, xicotetes places i cases baixes. Aquest i l'Esplanada Cervantes acullen una àmplia oferta gastronòmica i xicotetes botigues dedicades a la venda d'artesania, regals, moda i articles de platja.

En el port i al costat de la Llotja, es situa un acolorit mercat ambulant que funciona les vesprades nits de la temporada mitjana i alta.

Ports esportius El Portet i Marina de Dénia

Les marines dels ports esportius situats en els dics nord i sud del port de la ciutat, acullen comerços i negocis relacionats amb el món de la nàutica i turisme actiu, així com nombrosos restaurants, terrasses i locals d'oci.