D*na Restaurant Tornar

FESTIVAL GASTRONÒMIC

DEL 3 AL 6 DE DESEMBRE 2021

origen

D*na Festival Dénia és un festival gastronòmic i lúdic de dimensió internacional organitzat per l'Ajuntament de Dénia i Turisme Comunitat Valenciana, amb el xef Quique Dacosta com a portaveu i comissari gastronòmic.

Aquest esdeveniment vol retre homenatge a la gastronomia com a essència de l'estil de vida mediterrani, com a part del seu ADN cultural.

"La cultura cobra sentido si se muestra y se comparte"

- Quique Dacosta-

Sent ja la 4a edició, durant l'any 2021 el festival gastronòmic D*na Festival Dénia es dirà D*na Restaurant i tindrà lloc del 3 al 6 de desembre a Dénia.

Aquest canvi de denominació també es deu a un canvi d'escenari, en el qual els protagonistes són els restaurantes i altres establiments de Dénia vinculats a la gastronomia local i els productes de proximitat de Dénia i de la comarca de la Marina Alta.

Durant aquests dies, els restaurants oferiran menús temàtics sobre la base de productes autòctons, de la mar i l'horta, i fent ús de les tècniques de la zona.

Al mateix temps, es col·locaran dos escenaris en el centre de la ciutat, a la plaça del Consell i en el solar del carrer Marqués de Campo, on es realitzaran showcookings, tallers, taules redones, exposició de productes, etc.

quan i on puc gaudir d'aquesta celebració?

QUAN

Del 3 al 6 de desembre de 2021. El programa d'activitats tindrà el següent horari: Dissabte 4, de 10.30h a 19.30h. Diumenge 5, de 10.30h a 19.30h. Dilluns 6, de 10.30h a 13.30h

ON

En aquesta edició, els protagonistes són els RESTAURANTS de Dénia els quals oferiran menús temàtics "D*na" així com altres establiments relacionats amb la gastronomia de Dénia i els seus productes de proximitat.

El centre de la ciutat també adquireix gran importància ja que la programació de ponències, tertúlies i showcookings es desenvoluparà en 2 escenaris situats a la plaça del Consell i al carrer Marqués de Campo. Accés GRATUÏT.

on puc obtindre la programació?

Ací et deixem el vídeo perquè vages obrint l'apetit