Programa Respira Natura  Tornar

PASSEJOS SENSORIALS I CAMINADES SALUDABLES

AJUNTAMENT DE DÉNIA


1.-PASSEJOS SENSORIALS I RELAXANTS

Passejos assossegats amb exercicis senzills per a activar els nostres sentits, la respiració calmada i connectar amb el poder curatiu de la naturalesa.

Duració: 1.30h.

Horaris: dos torns: 10 a 11.30h. 12 a 13.30h

Llocs: Les Rotes, Parc Torrecremada i Jardí de l’Albarda.


2.-CAMINADES SALUDABLES

Passejos agradables de dificultat mitjana-baixa, descobrint llocs variats de naturalesa a Dénia, amb algunes propostes d'exercicis de relaxaciói bany de Bosc.


ITINERARIS:Ruta Dénia - La Xara, per bosc en P.N. Montgó. Ruta Els Marines, per platja, dunes i parc Bassetes. Ruta Les Rotes - Les Planes, per la costa de les Rotes, Lloma del Castañar, Torre del Gerro. Ruta Via Verda - La Xara, per Via Verda, bosc La Moya i Olivera Diluvi. Ruta Via Verda - Parc Bassetes, per paisatge agrícola i platja.


informació general

LES EIXIDES ATENDÀN EN TOT MOMENT LA NORMATIVA SANITÀRIA VIGENT.

OBJECTIU: fomentar un contacte amb la naturalesa, per a benefici de la nostra salut física i anímica i el nostre sistema immunitari. Estil de vida saludable. Conéixer paisatges i racons variats del nostre entorn.

QUI POT PARTICIPAR?

Qualsevol persona en condicions normals de salut i amb hàbit bàsic de caminar. El nivell de totes les eixides és de dificultat mitjana-baixa

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: indicar nom complet, telèfon de contacte i edat al correu: deniaviva@ayto-denia.es El termini s'acaba a les 13h dimecres anterior a cada eixida. Places limitades a 12 participants per eixida.