Distància:

6,5 kms entre Dénia i El Verger

Accessibilitat:

Apta per a persones en cadira de rodes en tot el traçat. Hi ha 2 places d'aparcament reservat en inici via verda.

Tipus de recorregut:

Recorregut pla i de baixa dificultat, practicable a peu, amb bicicleta o en cadira de rodes i apte per a adults, xiquets i persones amb mobilitat reduïda.

La via compta amb àrees de descans, miradors i mobiliari per a la pràctica d'exercici físic. Al llarg del recorregut existeixen uns quants ponts de fusta que creuen diferents barrancs i també una passarel·la de 18 m per a creuar el riu Alberca. Hi ha la possibilitat de desviar-se de la via per uns quants camins rurals asfaltats que la creuen i es dirigeixen cap a la mar.

Atractius ambientals:

El paisatge per on transcorre és principalment agrícola, està envoltat per camps de tarongers, ametlers i hortalisses i flanquejat per les siluetes de dues muntanyes emblemàtiques de la Marina Alta, el parc Natural del Montgó i la Serra Segària. També és travessat pel riu Alberca, i s'hi poden observar plantes i aus característiques d'ecosistemes de ribera.

Al llarg de la via s'han plantat arbustos i arbres d'espècies autòctones: pi, carrasca, roure valencià, alborç, etc...

Com arribar:

Eixim de Dénia des de la Plaça Cholet en direcció als Poblets pel Camí de Dénia-Gandia, quan arribem davant d'un centre de jardineria, hem de seguir pel camí situat a l'esquerra que es dirigeix cap a la partida Negrals. En aquest mateix camí trobarem panells de senyalització per començar la via.