Què és el SICTED? volver

Sistema Integral de Qualitat Turística en DestinacióDÉNIA és una destinació turística compromesa amb la QUALITAT i per això, forma part d'una extensa xarxa de destins adherits al Sistema Integral de Qualitat Turística En Destins (*SICTED).

És un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics de diferents sectors amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

El SICTED és una metodologia que proporciona un sistema de gestió de qualitat en una destinació turística que persegueix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista i té un enfocament cap a la millora contínua i posada en valor dels recursos de la destinació. Es basa en la consciència integral de destinació!

Ofereix, de manera GRATUÏTA, a les empreses/serveis turístics adherits un pla de formació, visites d'assistència tècnica per part d'assessors homologats, tallers col·lectius, grups de treball que desenvolupen propostes de millora per a la destinació.

Tot el procés culmina en l'obtenció del distintiu Compromís de Qualitat Turística, que és un reconeixement a l'esforç i compromís amb la qualitat i la millora contínua, alhora que distingeix a l'establiment davant de la competència. Si la teua empresa està relacionada amb el servei al turista i desitges formar part d'aquest Sistema de Qualitat, contacta amb el Departament de Turisme situat en l'Oficina de Turisme central (Plaça de l’Oculista Buigues, 9), per telèfon: 966422367 o per e-mail a deniasicted@gmail.com

Més informació: www.calidadendestino.es