Què és el SICTED? Tornar

Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació

ACONSEGUEIX EL DISTINTIU "COMPROMÍS DE QUALITAT TURÍSTICA"!


DÉNIA és una destinació turística compromesa amb la QUALITAT i per això, forma part d'una extensa xarxa de destins adherits al Sistema Integral de Qualitat Turística En Destinació (SICTED).

És un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics de diversos sectors amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

El SICTED és una metodologia que proporciona un sistema de gestió de qualitat en una destinació turística que persegueix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista i té un enfocament cap a la millora contínua i posada en valor dels recursos del destí. Es basa en la consciència integral de destí!

Ofereix, de manera GRATUÏTA, a les empreses/serveis turístics adherits un pla de formació, visites d'assistència tècnica per part d'assessors homologats, tallers col·lectius, grups de treball que desenvolupen propostes de millora per al destí.

Tot el procés culmina en l'obtenció del distintiu Compromís de Qualitat Turística el qual és un reconeixement a l'esforç i compromís amb la qualitat i la millora contínua, alhora que distingeix a l'establiment enfront de la competència.

Si la teua empresa està relacionada amb el servei al turista i desitges formar part d'aquest Sistema de Qualitat, contacta amb el Departament de Turisme per telèfon 966422367 o per mail a deniasicted@gmail.com El gestor SICTED a Dénia t'atendrà i informarà sobre tot el procés de distinció.


La Comunitat Valenciana compromesa amb la qualitat turística


REQUISITS D'ADHESIÓ AL SICTED A DÉNIA

1. Desenvolupar l'activitat, tindre seu o el domicili social en el municipi de Dénia. S'analitzaran els casos en el qual l'establiment o servei turístic realitzen la seua activitat íntegrament en línia.


   -  Si pertany a algun dels oficis SICTED

   -  Si existeix un punt de contacte identificat en el destí per a aquesta empresa.

   - Valoració positiva de *Turisme Dénia en conte a rellevància de l'empresa i l'adequació a l'estratègia de promoció turística de Dénia com a destinació turística


2. Compliment de la legalitat vigent que li siga aplicable, per a això haurà d'estar en disposició d'acreditar la documentació necessària per a exercir el negoci: llicència d'obertura, alta en l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT), alta en la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS), inscripció en el Registre d'Empreses Turístiques de Turisme Comunitat Valenciana, assegurança de responsabilitat civil si escau.


3.Comprometre's al compliment de tots els punts establitsen el protocol d'adhesió al SICTED.


4. Pertànyer a alguna de les activitats (oficis) que disposen d'un manual de bones pràctiques i que no es trobe exclosa de manera expressa en el model.SI COMPLEIX AQUESTS REQUISITS, POT SOL·LICITAR L'ADHESIÓ ACÍPER A MÉS INFORMACIÓ, ENVIA UN MAIL A deniasicted@gmail.com I ENS POSAREM EN CONTACTE AMB TU.