Transport a les platges

ACCÉS A LES PLATGES AMB AUTOBÚS

Pots arribar a les platges per mitjà de transport públic. Existixen 3 línies regulars d´autobús de la companyia Denibus amb les que podràs arribar a qualsevol platja de Dénia: Les Marines, Costa Calma i Les Rotes. Per a més informació i consultar els horaris fes click ací.

TANCAMENT I ACCÉS CONTROLAT A LES ROTES

El tancament d'accés amb vehicles al tram final de les Rotes es farà efectiu del 17 de juny al 17 de setembre, en horari de 08:00h a 20:00h mitjançant una barrera elevable, vigilada per personal que regularà l'accés, només permès en els casos següents:

  • Residents de la zona, a la seua corresponent zona d'aparcament privat. 
  • Visitants o familiars de residents, que podran accedir fins a les zones privades d'aparcament o d'estacionament públic, si hi haguera disponibilitat, havent d'abandonar la zona delimitada en cas de no existir places d'estacionament lliures. 
  • Empreses de turisme actiu autoritzades per a la realització d'excursions de caiac, per a realitzar les tasques de càrrega i descàrrega del material dels vehicles d'aquestes empreses. 
  • Persones que vagen a practicar busseig esportiu, amb les autoritzacions pertinents, per a les tasques de càrrega i  descàrrega del material.
  • Clients dels restaurants "Mena" i "Ca Nano", que podran accedir a l'aparcament exclusiu per a clients. Podran estacional en les places públiques, si hi haguera disponibilitat. 
  • Transport públic: taxis, autobús urbà i tren turístic. 
  • Persones de diversitat funcional o amb limitacions o dificultats de desplaçament, així com persones d'edat avançada. Es permetrà l'accés i l'estacionament en les places públiques, si hi haguera disponibilitat. 
  • Serveis de seguretat i emergències.

Nota: 

Existeix un pàrquing públic gratuït amb una capacitat de 140 places, situat en la carretera provincial del Barranc del Monyo, 96 (carretera de les Rotes), amb servei de transport gratuït al final de les Rotes mitjançant tren turístic (de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h). Així mateix, l'accés per a vianants será des del pàrquing públic a través del carrer Unicorni, pel passeig marítim de les Rotes