Agenda Tornar

FESTIVAL DE CIRC

24 octubre
Categoria

CIRC

 18 h Carrer de la Via: "Silly World Walkers",

de Cía Silly Circus Co.

coproducción Circarte 2020.

Entrada con invitación previa en http://www.festivaldecirco.com/

Sobre l’espectacle: Un espectacle en clau de circ, música en directe i molt humor.

Sinopsi: “The Silly World Walkers” prenen els carrers transformant cada espai en una enorme passarel·la on lluir la seua distingida idiotesa. Són l'avanç d'un futur pròxim, en un món on l'estil i la confiança en el propi ridícul són la clau de l'èxit. Un moviment popular on les cames prenen el comandament i el cap els segueix. Desplaçar-se com a acte expressiu. El caminar defineix a l'individu i fa avançar al grup, en un ritual festiu on compartir el culte per un desplaçament sense lligams, tan eloqüent com absurd.

20 h Auditori del Centre Social:  LOS VIAJES DE BOWA.Cia. La Gata Japonesa. Duración 45’ T.P. Teaser: https://vimeo.com/389781490 

Entrada 5 € amb reserva prèvia en  http://www.festivaldecirco.com/

Sobre l'espectacle: Un espectacle poètic i divertit recolzat en un llenguatge circense multidisciplinari, amb acrobàcia aèria, efectes de màgia, manipulació i equilibris. Sinopsi: Narra les aventures de Bowa, nòmada, òrfena d'arrels i de somnis, que un dia va trobar una botella a la vora de la mar. En el seu interior va trobar un missatge i alguna cosa va impulsar una cerca fins al seu destinatari. El camí va ser tan ric que es va convertir quasi en una obsessió.

 Organitza: 11º FESTIVAL CIRCARTE

Col·labora: AJUNTAMENT DE DÉNIA. CULTURA + FUNDACIÓ SALOM SABAR