agenda volver

FESTIVAL DE LES HUMANITATS

Categoría

27 de març

Monogràfic de La Maleta de Portbou

Dénia Festival de les Humanitats Primavera comença dilluns 27 de març amb la presentació d’un número especial de La Maleta de Portbou dedicat a la primera edició del Dénia Festival de les Humanitats, que es va celebrar del 27 al 29 d’octubre de 2022.

Hi participaran en la presentació del monogràfic el director de La Maleta de Portbou i director acadèmic del Dénia Festival de les Humanitats, Josep Ramoneda, i el catedràtic de Geografia Humana a la Universitat de València i membre de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL), Joan Romero.

Serà en la Biblioteca municipal de Dénia (c/ Sant Josep, 6), a les 19 hores.

 

28 de març

Des de les 9:30h. L'Androna multiespai (Baleària Port)

fòrum d’empreses i compromís amb el territori

 

Dimarts 28 de març, se celebrarà ‘Arrels’, un fòrum d’empreses compromeses amb el territori, a l’Espai Lluís Vives dedicat a l’empresa i les humanitats (L’Androna Multiespai, Baleària Port).

Per a assistir-hi al fòrum és necessària la inscripció prèvia en https://forms.gle/Zy3fe5VnUXBR5j2r8.

 

18.45 hores, Centre Social.

Rússia, Ucraïna, Europa: taula redona sobre una guerra que ens concerneix a tots

 

El Dénia Festival de les Humanitats Primavera s’acomiadarà la vesprada del dia 28 amb la taula redona ‘Rússia, Ucraïna, Europa. Una guerra que ens concerneix a tots’ (18.45 hores, Centre Social).

 

Hi participen l’escriptor ucraïnès en llengua russa, autor de Morts amb pingüinsDiari d'una invasió i Abelles grises, i expresident del PEN Ucraïna, Andrei Kurkov; el diplomàtic, ambaixador espanyol a Alemanya (2012-2016) i representant permanent d’Espanya davant de la Unió Europea (2016-2021), Pablo García-Berdoy; la periodista, analista i corresponsal de El País a l’URSS, Rússia i l’espai postsoviètic (1982-2016), Pilar Bonet; i el director de La Maleta de Portbou i director acadèmic del Dénia Festival de les Humanitats, Josep Ramoneda. La entrada és lliure fins a completar aforament.