Programa Activitats en Família volver

Es tracta d'un programa d'activitats destinades al públic familiar, organitzat conjuntament per les regidories de Cultura, Transició Ecològica i Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Dénia.

El programa inclou propostes variades com: actuacions musicals, dansa, teatre, projeccions de cinema en valencià, visites guiades “Arqueologia i paisatges”, “Excursions en família” eixides per paratges naturals de Dénia i la comarca.

Les diverses activitats tenen lloc mensualment des d'octubre a juny i són gratuïtes, però és necessari inscriure's i reservar entrada prèviament.

Inscripció i reserves:

Per a assistir a les actuacions i activitats que tenen lloc en el Centre Social és necessari reservar entrada a través de la pàgina web Notikumi.com o en la taquilla dues hores abans de cada activitat.

Per a participar en les visites guiades “Arqueologia i paisatges” s'ha de cridar per a reservar plaça al número 96 642 02 60, en horari de matí, de 10.30 a 13 hores, excepte els dilluns.

Per a assistir a les excursions pels paratges naturals "Excursions en família" han d'inscriure's enviant un correu electrònic a l'adreça deniaviva@ayto-denia.es abans de les 14 hores del dijous anterior a l'activitat.


Pots consultar les activitats tots els mesos en la PROGRAMACIÓ CULTURAL o descarregar el fullet Activitats en Família.