Programació Descobreix els Paisatges de Dénia volver

2023

L'Ajuntament de Dénia, a través de l'àrea de Transició Ecològica, ha organitzat per als mesos de juliol i agost una nova edició de l'oferta d'itineraris ambientals per Dénia i les poblacions de muntanya de la Marina Alta “Descobreix els paisatges de Dénia”.

Entre el 19 de juliol i l'11 d'agost, es realitzaran un total de 16 eixides en forma de passejos de dificultat moderada o mitjana, per a donar a conéixer a residents i visitants paisatges i racons variats sense desplaçaments excessius. Aquesta oferta posa en valor el descobriment de l'entorn natural pròxim com a atractiu turístic amb recorreguts per la Via Verda, el parc Bassetes i platja, costa rocosa de les Rotes, parc natural del Montgó i Cova de l’Aigua, Parc Natural de la Marjal, jardí mediterrani de l’Albarda, voltants de Jesús Pobre i el Mercat del Riu rau, l'observació astronòmica nocturna i els camins de muntanya a la Vall de Laguar.

Com a novetat, enguany s'augmenta a dues el nombre de dies d'observació astronòmica, donada la demanda constatada d'aquesta activitat el passat estiu. Les nits del 26 i 28 de juliol s'instal·laran tres telescopis d'alta resolució en un punt de mínima contaminació lumínica, gràcies a la col·laboració de l'Associació Astronòmica de la Marina Alta (AAMA), els membres de la qual impartiran les oportunes explicacions.

Per a participar serà necessari preinscriure's, tenint com a data límit la una del migdia del dia anterior a l'excursió (si l'excursió és diumenge, la preinscripció es realitzarà abans de les 13 hores del divendres).

Les places són limitades, per la qual cosa s'ha de reservar en el correu deniaviva@ayto-denia.es, indicant el nom, l'edat i un telèfon de contacte de les persones que acudisquen. Podrà participar qualsevol persona major de 7 anys. A les persones participants se'ls recomana portar gorra, motxilla amb aigua, calçat de muntanya i llanterna en les eixides nocturnes.