Mercats al Riurau de Jesús Pobre volver

Activitats al riurau

Mercat del Riurau de Jesús Pobre

Aquest mercat va nàixer al juliol de 2013 impulsat per l'Associació de Veïns de Jesús Pobre.

Es tractava d'aprofitar un espai tradicional rehabilitat, el magnífic riurau de Benissadeví, en el que agricultors, forners, viñateros i hortolans es comprometen a oferir de primera mà el producte del seu treball.

Tots els diumenges, el riurau de Jesús Pobre, s'ompli de llocs de verdures i hortalisses, de cocs i pastissets de la Marina, de postres tradicionals i d'artesans de la terra.

A l'hivern, el mercat obri de 9 a 14 hores. 

A l'estiu (fins a 11 Setembre), el mercat estarà obert de 18 a 23 hores.

Fira de Brocanters i Col·leccionistes


Trobaràs tot tipus d'articles i curiositats com mobles de tots els estils i époques; ceràmica, làmpades, pintures, escultures, gènere vintage, discos, aparells per a cosir i planxar, candelers, rellotges, monedes de col·lecció, art africà, japonés, xinés, i un llarg etc… que seria de difícil concreció.

Et sorprendrà la quantitat d'objectes al teu abast, la majoria de vegades amb preus per davall del que tendrien en una botiga d' antigalles o en una almoneda.

L'organitza,  tots els primers diumenges de cada mes de 9.00  a 14.00 hl' Associació de Brocanters i Col·leccionistes de la Marina Alta, junt amb la col·laboració de l' Ayuntament de la localitat de Jesús Pobre.