noticias volver

CONVOCATÒRIA PROJECTE TRANSICIÓ ECOLÒGICA DEL TURISME I IMPULS A L'ECONOMIA CIRCULAR A DÉNIA

09 jun 2024

Amb data 8 de gener de 2024 s'han publicat en la Seu electrònica de l'Ajuntament de Dénia les bases reguladores que tenen per objecte la selecció d'agents que desitgen participar en el projecte pilot denominat Transició ecològica del Turisme i impuls a l'economia circular a Dénia i que es desenvoluparà durant l'any 2024. 

El projecte es dirigeix a empreses del sector turístic, així com a entitats de caràcter públic del municipi que gestionen, promocionen o realitzen esdeveniments o activitats relacionades amb el turisme. Ha sigut promogut pel departament de Turisme de l'Ajuntament de Dénia a l'encalç del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí 2021 i, és finançat per fons Next Generation de la Unió Europea a través del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme. 

L'objectiu principal del citat projecte és minimitzar l'impacte mediambiental i realitzar un trànsit cap a la sostenibilitat del sector turístic del destí, promovent una sèrie d'actuacions específiques, relacionades amb la formació i l'assessorament tècnic, que reportaran beneficis tant als agents participants com al destí.

Més informació: bases reguladores i sol·licitud de participació en el projecte ací