Via verda - Olivera diluvi - Torrecarrals volver

LONGITUD: 6,7km. Ruta circular.

DESNIVELL: pla, excepte la xicoteta pujada entre el barranc del Pont de Fusta i la Torrecarrals. 35 m de desnivell, seguit d'un suau descens.

DURADA: A peu : 1h50'. Bicicleta: 40'

DIFICULTAT: Baixa

ATRACTIUS: Paisatge agrícola, Olivera del Diluvi, Torrecarrals, lledoner monumental i la pinnada de la Moya, autèntic bosc de pi alepensis situat entre tarongers i delimitat pel barranc del Pont de Fusta.

INICI: Creuament de la via verda amb el Camí del Palmar.

L'inici de la ruta pel Camí del Palmar ofereix una bella postal on es succeïxen per aquest ordre el curs fluvial del riu Alberca, camps de tarongers, pinnada de la Moya i el Montgó al fons.

Una vegada passat el barranc del Pont de Fusta ascendim fins a trobar l'Olivera del Diluvi i seguim fins als voltants de la Torrecarrals. En aquest punt gaudim de vistes a Ondara, Vall de Laguar, El Verger, la Segaria, i la línia de la costa amb el Mondúver i la muntanya de Cullera al fons. Rodegem la Torrecarrals, per un camí de terra a l'esquerra, trobem el lledoner monumental. Ací s'inicia un suau descens entre pins i tarongers, prosseguint per l'Assagador del Palmar fins a connectar amb la via verda.